miercuri, 8 octombrie 2008

Mihai Bendeac, 25 de ani, actor!

Vreau sa expun un punct de vedere al lui Mihai Bendeac, pe care-l impartasesc aproape in totalitate. Prin urmare, citez de pe blogul lui (cu rosu e marca mea):



TOP 10 MOTIVE PENTRU CARE NU-MI PLAC NUNTILE (din Romania)

1.Pentru ca toata lumea trage de mine sa dansez.Eu urasc sa dansez!Nu dansez decat in doua situatii: cand sunt beat si cand e vorba de ceva profesional.In rest nu-mi place,nu ma atrage ideea…”Hai ma sa te vad si io ca dansezi…” Du-te dracu’!Nu vreau! :(

Mai ales ca in majoritatea situatilor 50% e muzica populara si 30% recital "de gasca"(mea) HI-Q.

2.Pentru ca mereu se intampla sa puna vreo verisoara urata de-a miresei ochii pe mine.Si se invarte in jurul meu de le face pe invitatele frumoase sa creada ca am venit insotit.

Mai sunt si alea mustacioase, de care greu scapi.

3.La nunta,cel mai putin se distreaza mirele si mireasa.Trebuie sa aiba grije de invitati,sa se ocupe de diferite chestii…Mai toti prietenii care s-au casatorit mi-au marturisit asta.

Exact, ei sunt bietii cei mai ocupati cu totul altceva decat sa se simta bine, in ziua nuntii lor. Si unde mai pui ca in majoritatea cazurilor trebuie sa intampine toti musafirii. Si bineinteles ca se obisnuieste sa se intarzie, si astfel, aceasta intampinare dureaza ore bune. De exemplu, la o nunta care a inceput la 7 seara, doar intre 9 si 10 a inceput sa vina puhoiul. Bietii miri erau super necajiti. Da nah, omu mai mulge vaca, mai are una alta de facut, si....tipic, doar nu-s eu mai prost sa ajung primul la 7 cand scria pe invitatie ca sunt asteptat. Jenant.

4.Pentru ca mi se pare asa de imbecil momentul ala in care se stinge lumina,intra un mars triumfal si apare…ceafa de porc!Aoleu!!!Si toata lumea aplauda ritmic!!!Da-o-n gatu’ masii de viata!Cat de fomist sa fii ca sa ajungi sa aplauzi o friptura cu cartofi prajiti?!

Daca asa e traditia, ce vrei? Oricum, putini miri fac nunta cum vor ei, cum ii taie capul. De obicei se respecta (impun) traditiile/obiceiurile parintilor.

5.La orice nunta trebuie sa existe unul care sa-si asume rolul de simpatic.Asta e ala care comenteaza la starea civila,care baga la momentul oportun replica faimoasa “acu’ te-ai nenorocit,te-ai nenorocit…” si cel care se lanseaza pe la 2 noaptea intr-un “Pusca si cureaua lata” mai mult zbierat decat cantat.

Mda, e ala care uneri afirma despre mireasa : " Parintii au crescut-o, parintii au educat-o, parintii au scolit-o, si iaca acum, vin unii s-o foloseasca!!". Funny?

6.Pentru ca de cate ori se fura mireasa,rascumpararea e in bautura.Numai alcoolicii fura mirese?

Bautura sau euroi.

7.Pentru ca se gaseste cate unu’ care te filmeaza sau te fotografiaza exact cand duci furculita la gura.

8.Pentru ca femeile vin la nunti atat de pregatite,machiate,tapate incat nu mai au nimic natural!

Sclipicioase din cap pana-n picioare!

9.Pentru ca,uneori,muzica este atat de puternica incat comunicarea nu se poate face decat prin semne.Si mereu mi se intampla sa vina cineva la mine si sa inceapa o poveste lunga din care eu nu inteleg decat franturi de cuvinte si trebuie sa dau din cap ca un papagal si sa par interesat.

Aici mai exista pauza de tigara. :P

10.Pentru ca ma imaginez in locul mirelui si asta e un cosmar!!!!

Asta e relativa.



Si inca ceva, apropo de situatia din Romania, nu e de vina (doar) sistemul/autoritatile, etc, ci (si) poporul. Eu zic, nimeni nu asculta. Insa se pare ca mai sunt oameni care sunt de acord cu mine (Mihai Bendeac):

AVEM UN JEG DE TARA! PUNCT! Iar o sa ma combata toti idiotii si patriotii curului…O sa-mi zica “Bai!Cum iti permiti?!Tu in tara asta traiesti si te-ai facut actor si castigi bani!” Bai imbecililor.Tara asta n-a facut niciodata nimic pentru mine.Eu pentru ea da!Daca m-as fi nascut altundeva as fi realizat ce-am realizat aici,mult mai usor si as fi fost si ajutat! Asa ca hai sictir patriotilor! Politicienii fura nu pentru ca avem noi ghinion si ajung astia acolo ci pentru ca asa suntem noI! hOTI,MBECILI SI NESIMTITI! AIA SUNT REPREZENTANTII NOSTRI. S-AU PERINDAT MII LA PUTERE IN 20 DE ANI! DACA 80% DINTRE EI AU FOST ASA INSEAMNA 80% DINTRE NOI SUNTEM ASA!

Sursa: http://mihaibendeac.wordpress.com/


luni, 6 octombrie 2008

Blogul unei prostituate!



"De multe ori sint claxonata in trafic dar niciodata nu am dat curs vreunei invitatii sau insinuari. Ieri, insa, mi-am iesit din pepeni. Un tip insistent, la volanul unui Renault Megane cu numar de leasing claxona libidinos pe linga Range Rover-ul meu ca un caniche in calduri pe linga un doberman. Vazind ca nu-i acord atentie, tipul m-a depasit si a frinat brusc, in fata mea. Am oprit. Am scos spray-ul paralizant din geanta, pregatita sa-l folosesc daca vine la geam. Nu a venit. A coborit, doar, din masina, si a inceput sa ma injure ca la usa cortului. M-a stupefiat. Atit de impotent sa fie? “Plateste-ti ratele la Megane si doar daca-ti mai ramin bani, claxoneaza, amaritule!” i-am spus, en passant, si am strunit cei aproape 300 de cai ai masinii. Nu stiu daca m-a auzit."

Un blog altfel. Un blog oarecum trist. O prostituata din Bucuresti pentru care tariful pe ora incepe de la 500 E. E interesant felul cum aceasta tipa vede viata.
Poate descrie un personaj fictiv, poate e doar rodul unei imaginatii bogate. Oricum insa, presupunand ca e real, este un blog mai mult decat interesant.

Link: