vineri, 26 octombrie 2012

Incendiul din refugiul lui Radu Termure!

Cluj Napoca, Dealul Fanatelor, 25 octombrie 2012




Note personale

Aseara a murit dna Tereza, impreuna cu 100 de pisici si vreo 20 de catei, arsi de vii, in urma unui incendiu provocat de o mana criminala. Singura 'consolare' e vaga supozitie ca tanti Teri ar fi murit sufocata, nu carbonizata.
Dl. Termure are nevoie de multa putere si sanatate ca sa treaca peste aceasta nenorocire, are nevoie de sprijin si ajutor din partea noastra pentru donarea intr-o lume civilizata si umana a celor cca. 600 700 de suflete aflate in grija dansului si care nu au fost afectate de incendiu.

(http://www.facebook.com/radutermure).

Fapte:
  • Hala care a ars nu era conectata la curent electric - deci EXCLUS scurt-circuit
  • Afara nu era frig - EXCLUS foc in interior pentru incalzire (oricum NICIODATA nu s-a facut foc in interior, indiferent de motive)
  • Dna Tereza folosea lanterne - EXCLUS lumanari 

Asa ca, indemn cetatenii Romaniei, iubitorii de animale - sa ceara pompierilor sa arate probele (care nu exista normal) ce confirma ipoteza lor oficiala : "Conform procesului verbal, este vorba de o lumânare lăsată nesupravegheată în imediata vecinătate a lemnelor depozitate în adăpost. Greblă spune că lumânarea a fost lăsată nesupravegheată chiar de femeia care a decedat."

Nu se poate trata cu indiferenta si superficialitate un astfel de caz in care au pierit  intr-un mod cumplit atatea suflete, fie ele animale, sau om. Si tocmai pentru ca stim cum functioneaza sistemul la noi:


OraDeCj: Radu Termure [...] ne-a declarat că suspectează o mână criminală, în cazul incendiului soldat cu o victimă umană şi peste 100 de pisici şi câini. “Există şi această posibilitate, ca cineva rău intenţionat să fi provocat incendiul. Chiar ieri a venit un echipaj de poliţie, care ne-a anunţat că există plângeri din partea unor vecini, deranjaţi de câini”!




[Update] Tocmai ce mi-am amintit, pentru cei care nu stiau, in 2006, dl Termure a mai avut parte de un incident tragic, oarecum asemanator, dar fara victime omenesti si mai putine victime: Bestii cu chip de om au stilcit in bataie 16 ciini aflati intr-un adapost pentru animale!
"E un act de cruzime cum n-am intalnit in 13 ani de practica, si sincer, nu inteleg cine ar fi putut sa faca asa ceva. Fracturi de oase craniene, sinusuri nazale deschise, plagi multiple, nu o singura lovitura, ci mai multe", ne-a declarat dr. Andrei Timen.
Si aici urmeaza intrebarea retorica: credeti ca autoritatile au reusit sa gaseasca si sa pedepseasca autorii?!
http://clujnapocainfo.com/cluj-napoca/masacrul-ciinilor_205_216389.html 
http://www.gandul.info/news/caini-omorati-batele-marginea-clujului-262075

Imaginile vorbesc de la sine:
 Sunt multe de zis ...



Sunt convins ca se va odihni in pace, impreuna cu animalutele pentru care a murit incercand sa le salveze. :(




Tanti Teri cu Rex!


RIP



Ea e Tomitza, una  dintre supravietuitorii incendiului. Si DA, cauta o casuta permanenta!




RIP





S-a creat un event pe Facebook de niste iubitoare de animale din Cluj Napoca: http://www.facebook.com/events/198333150302988/
Cine vrea sa ajute, e binevenit, gaseste acolo toate detaliile.

si in DE: http://www.facebook.com/events/291229404321826/
Eu consider totusi, si ma repet, ca Dl. Termure trebuie ajutat urgent sa doneze animalele!
Think about it ...





marți, 16 octombrie 2012

Muslim demographics! Facts!