luni, 12 mai 2008

Spun NU BOC!!!




5 motive sa NU-l votez pe dl. avocat Emil BOC primar al municipiului Cluj Napoca!


Pentru ca:

1. Omu asta n-are mama, n-are tata. Si-a 'vândut' TOT când a ajuns la putere. Seful de campanie electorala (cel care a avut o contribuţie consistenta la castigarea alegerilor locale pentru primăria Cluj Napoca) a fost pur si simplu abandonat de catre Boc dupa ce acesta a devenit primar. A inceput prin a nu`i raspunde la telefoane, apoi cand s-a intalnit fata-n fata, dupa zeci de telefoane (avea omul nevoie de ceva de la Boc), Boc i-a raspuns sec: "Suna-ma pe telefonul de servici, ca sunt foarte ocupat."

2. Boc e un criminal. Boc este cel care a ucis fără mila mii de suflete nevinovate de pe străzile municipiului. Câinii străzii, maidanezii, animalele fără stăpân (chiar cu stăpân, au fost cazuri) au fost pur si simplu măcelărite, din ordinul hingherului şef, BOC. Intr-un oraş european, aşa zis democratic si civilizat, Boc n-a vrut sa stea niciodată de vorba cu reprezentanţii asociaţiilor de protectie animalelor, pentru gasirea unei solutii umane, si de fapt, a unei soluţii, ca e plin Clujul de caini, nu e rezolvata aceasta problema. A respins fără drept de apel, cu neruşinare si fără explicaţii orice cerere de colaborare/discuţie/ întâlnire cu apărătorii animalelor. A continuat sa ucida. In 'adapostul' primariei, cainii erau majoritatea exterminati(nu eutanasiati, cum cere legea), cu ranga/bata, etc. la nici 48 de ore dupa ce ajungeau in adapost (Legea zice ca aceşti caini trebuie sa stea 7 zile la ecarisaj inainte de a fi eutanasiati). Insa, mai bine intra banii in buzunarele unora. Primaria Cluj Napoca, ca de fapt orice primarie din tara, are alocate sume uriase (sute de mii /milioane euro/an) pentru rezolvarea problemei cainilor comunitari.
Lumea nu stie unde dispar acesti caini, abandonati de rasa umana. Nu de multe ori cand povesteam la lume cum ucide Boc (pentru ca DA, Boc ucide, el nu a acceptat solutii civilizate, din ordinul lui se intampla tot), nu le venea sa creada. Lumea crede ca aceste animale ajung in adapostul primariei, unde sunt hraniti, tratati, apoi dati spre adoptie, etc etc. Insa, cum spunea cineva, un caine ce ajunge in centrul de ecarisaj, 99% sanse de a trece cu viata de primele 2 zile.
Degeaba s-au facut reclamatii, plangeri, sesizari, hingherul sef le-a trecut cu vederea.
Ca urmare a adoptarii legii noi, 9/2008, de protectie a animalelor, Boc a simtit cutitul la os si pentru prima data in 4 ani (se apropie cu pasi repezi alegerile locale) a dat un comunicat prin care cerea o intalnire cu asociatiile de protectie a animalelor pentru gasirea unei solutii in rezolvarea problemei cainilor fara stapan. Repet, constrâns de legea noua care interzice eutanasierea animalelor sanatoase. Si asta, dupa ce 4 ani oamenii astia au batut la usa lui, au cerut stoparea masacrului. Dar degeaba.
Off topic: bineînţeles ca s-a gasit o asociatie fara coloana vertebrala, care a plecat non stop capul si a acceptat compromisuri , care a uitat de acesti 4 ani in care Boc le-a inchis usa in nas, asociatie care prefera sa salveze/sterilizeze 4 caini, in timp ce alte cateva sute mor. Nu dau nume, ca nu are importanta.

3. Boc si-a petrecut mai mult timp la Bucuresti decat la Cluj. A fost primarul Bucureşti-ului probabil. Cu cele 3 curse pe saptamana Cluj-Buc si retur , de ~300E bucata, plătite, NORMAL, din banii noştri. Din impozitele si taxele contribuabililor. O fi el lider PD (PD-L whatever), insa in primul rand e primar. Sau, asa ar trebui sa fie.


4. Pentru ca NU comparaţia cu Funar e relevanta. Cand intrebi de ce votezi cu Boc, (pe langa raspunsul super tare pe care l-am auzit: "Pentru ca apare la televizor. Doar Boc vedem la TV. Inseamna ca e bine, cu el votam" -> prostim poporul cu televizorul), exista de obicei un singur raspuns: "Pai, uite cate a facut, ce a dezvoltat Clujul, cate mall-uri,Emerson, Nokia, ...Funar ce-a facut???".
Pai normal ca a dezvoltat Clujul, pentru ca au venit bani. Si nu doar el, împreuna cu Consiliul Judetean (e.g. Nokia). Oricare ar fi facut la fel. Au si primit o gramada de bani, fiind la putere. Se plange Boc acum ca nu mai primesc bani de la guvern pentru autostrada, nu le mai da PNL'ul bani. Pai poate asa se plangea si Funar, cu PRM`ul lui, al nimanui.
Si degeaba, ca strazi nu avem (e.g Muncii), piste de biciclete din parti (se lauda ca este una pe malul somesului, si una pe 21 decembrie, LOL), avem parkinguri, mare branza.
Cum poti sa te lauzi intr-un oras ca si Clujul ca ai facut 2-3 parkinguri????? La numarul enorm si dezechilibrat de masini? Pai e normal sa faci parkinguri, ca daca nu paralizezi oraşul. In fine. Aici sunt multe de zis, dar ajunge.


5. Boc nu-si primeste cetateanul, patronul, cel care-i plăteşte salarul in audienta. Cunosc oameni care stau de 10 luni in asteptare pentru a intra in audienta la bravul domn primar Boc. 10 luni. Mai conteaza legea pentru cei care ne conduc???




Maybe To be continued.....
or
Maybe NO.


8 comments:

Anonim spunea...

Da tu cu cine votezi?

Anonim spunea...

1. Nu cunosc cazul si nu pot sa zic nimic
2. ... discutia e lunga
3. Probabil de la buc se poate face ceva ptr Cluj
4. Nu are relevanta
5. Oare cati au intrat in audienta? O medie ar fi mai relevanta decat un caz

Anonim spunea...

apoi matra nu poate sa iasa cu 100%, ajunge si 65% in primul tur

Anonim spunea...

As metiona prin faptul ca Boc chiar a facut multe ptr. Cluj as zice chiar mai multe decat Funar in 12 ani de "guvernare".
Referitor la #3... Boc pleca des in Buc. nu ptr. interesele clujenilor ci ptr. ca e presedinte PD deci... trebuia sa fie in Centru, sa fie vazut...
Despre #2... da, pe langa multe lucruri bune cate a facut a vandut si multe lucruri ca se se imbogateasca (1 pic) si prietenii.

Eu zic ca sunt 3 alternative:
1. Funar... peronal NU
2. Boc... merge daca nu este mai bun
3. Unul nou... Mai crezi in "VOTATI-MA si va indeplinesc visele"?

Din 89 incoace votam cel mai putin rau dintre toti rai. Nici acum nu va fi altfel.

Anonim spunea...

vai vai matra dupa atatia ani speram macar tu sa stii cum functioneaza sistemul :) .. desi nu sunt clujean pot sa ti spun ca aceeasi chestie s a intamplat si la mine acasa .. am avut un primar care a avut 2 mandate si nu a facut nimic . ba m ai mult a dezmembrat orashul bucata cu bucata.cel din mandatul curent a renovat parcurile a reasfaltat ,luminat bulevardele ,dar de ajuns cu ce s a intamplat aici.am venit in CJ dupa alegeri si este vizibil ca s au facut niste progrese pentru orashul asta in 3 ani .e greu sa faci ceva in romania fara acordul capitalei pentra ca nenorocitii sug bani de unde pot si vezi la televizor tot bucurestiul cu probleme din totdeauna (si sa stii ca au bagat la bani si acolo dar degeaba ). nush daca ai observat dar bucrestenii ii considera pe toti non-bucurestenii "provincia".Legat de caini.Nu zic ca e bine sa ii omoare dar nici pe strazi nu i bine sa fie caini pt ca fac mizerie(gunoaie ,excremente,..).poate ca fiind si la bucuresti pe banii clujenilor nu e un lucru bun,dar nu ai de unde sa stii din ce bani isi plateste bileltele ,asta e doar presupunere,pentru ca probabil sunt in functie de serviciu si oricum e mai bine decat sa fii in "schimb de experienta prin nush ce insule in hawaii".eu zic ca la noi in orash se gandeste mai bine pentru ca ideea salvatoare e asta:"bun asta a facut aia aia aia ,exista un altul mai bun dintre toti cei care candideaza la primarie :)?"si cu toate ca actualul primar al orashului meu a facut foarte multe v a fii schimbat pt ca si a anunutat un altul candidatura si acela e "mai popular :)".si acum raspunsul final .nu ii stiu pe tipii care candideaza la primarie dar daca cred ca ar fii un altul mai bun i ash acorda votul(desi lumea nu mai cade in plasa votati ma si va aduc luna de pe cer).

Anonim spunea...

Eu spun DA BOC!!!

Anonim spunea...

BAG MANA-N FOC CA CINE A SCRIS ASTA E MEMBRU CU ACTE-N REGULA PSD

Dan S. spunea...

Nu conteaza cu cine votez.
NU, nu sunt pesedist...M-am distrat la ultimul comentariu:))))

In continuare spun NU Boc.

Cheers, si sa mergeti la VOT!!!!