marți, 5 august 2008

Controlled-Atmosphere Killing CAK

PETA forteaza industria fast-food sa adopte metode mai putin crude si in acelasi timp mai profitabile in abatoarele de gaini si curcani.

Filmul spune totul, despre practicile angajatilor din astfel de "adaposturi". Putem sa nu maltratam in halul asta un animal inainte de a fi omorat, putem sa le curmam suferinta, printr-o astfel de metoda, CAK. Imi inchipui cum ar fi pentru un om sa i se taie stomacul in loc de gat, ca apoi, sa fie aruncat intr-o apa clocotita de viu. Si exemplele pot continua....








Inca ceva:
Sunt multe de celebrat o data cu inceperea Olimpiadei de vara din China. Insa, exista o fatza extrem de urata pentru animalele care traiesc in tara gazda a olimpiadei: abuzurile terifiante din fabricile de blana, plus, chinuirea cainilor/pisicilor, abatoarele de saint-bernands, plus, MULTE ALTELE!!!!

Am inteles ca pe durata olimpiadei s-au stopat crimele asupra cainilor si pisicilor, insa.....

Eu, unul, nu cred ca voi pasi vreodata pe pamant chinezesc!!!!!






1 comments:

Anonim spunea...

Metoda este una foarte umana si deloc noua: imi aminteste de nazistii care s-au gandit ca metodele prin impuscare, spanzurare sunt prea putin eficiente, asa ca au gasit una mai "productiva": dusurile cu gaze.
Intrebarea este daca puii sunt morti deja cand ii taie sau nu?