marți, 20 aprilie 2010

Cum au ajuns militienii clujeni sa fure drumuri publice!

Politistii din Cluj-Napoca si-au tras banda speciala. Nu de azi, nu de ieri, de ceva vreme 'buna'. E tara lor, e orasul lor, asa ca si drumurile sunt tot ale lor. Nici pe vremea comunistilor nu-si permiteau sa fure drumuri. Curand, 'conceptul' de girofar nu va mai avea nicio insemnatate, prin aparitia de drumuri/benzi speciale pentru politie. Apar totodata noi semne de circulatie (a se vedea in poze).





Oricum, deja 'lucreaza' la capacitate maxima fiind omniprezenti cu radarele 'invizibile' (si nu numai) peste tot, la orice ora din zi sau noapte. De exemplu, stau in cascada cate trei invizibile dinastea pe portiuni scurte (gen calea turzii). De ce oare? Cu ce scop ma intreb eu (?!), e nevoie de 3 pandaci radare pe nici 300 m ? Iar in locurile unde, cica, se fac liniute, nu sta nici dracu?
Nu , dar asa e normal intr-o tara civilizata, sa fie politie peste tot, non stop, sa vegheze, mai ales, si, aceasta e cel mai potrivit cuvant, sa 'PREVINA' !!!
Eu ma simt, parca, in razboi, cu atata politie pe strazi.
Inteleg ca foamea e mare, si trebuie bani la buget, dar chiar in halul asta ?!

p.s. Imi zicea cineva sa scriu posturi mai vesele, nu doar dinastea suparate. Nu reusesc :|

Sursa poze: citynews.ro

p.s. 2. http://www.gandul.info/news/superloganurile-de-70-de-mii-de-euro-sunt-in-regula-dna-a-clasat-dosarul-5961951


4 comments:

Anonim spunea...

si care-i problema dom'le ca sunt radare? pai ce, daca tu conduci regulamentar nu te opreste nimeni. cand nu erau politistii de la rutiera pe strazi, toti va plangeati ca se conduce tare, periculos ca mor oameni in accidente etc., acum iar nu-i bine. condu corect si nu o sa ai probleme!

Anonim spunea...

de nu-mi pui comentariul?

pentru ca nu-ti convine?

Unknown spunea...

E frumos indicatorul, este si personalizat... ca sa recunosaca mai usor politistii ce semnifica :)

Au trecut prin centrul Clujului, miercurea trecuta, 3 masini negre cu numere de B(oi)... , marci germane evident, insotite de masini de politie cu girofar. Toate intersectiile erau pline de agenti care trebuiau sa elibereze drumul pt coloana.
Am inteles ca masinile oficiale au prioritate, ceilalti poti sa stea 10-15min prin intersectii/strazi laturalnice pana trece coloana girofata ... dar acuma sa facem benzi speciale pentru Politie mi se pare prea mult.

Unknown spunea...

Am o intrebare: care este scopul placutei galbene cu cele 2 becuri (nu imi dau seama care sunt culorile acestora), asezata deasupra indicatorului cu banda Politie ce are sens unic ?

Daca nu este bec aprins, loganul de Politie poate sa mearga pe contrasens pe banda politieneasca?