luni, 15 decembrie 2008

A scapat Clujul de boc? boc prim ministru?!

Spunea cineva ca boc : "va reusi sa conduca cu succes, din zbor sau intre doua avioane, atat Primaria Cluj, cat si Guvernul Romaniei".


2 lovituri au primit clujenii de la boc:

1. noi cu voi, ei cu ei
2. Adio Clujul meu drag!!!


Dar, banuiesc ca simpatizantii acestui individ vor gasi scuzele necesare, si anume faptul ca situatia disperata in care se afla tara romaneasca cere o astfel de masura! bla bla bla. Cati vor musca din aceasta gogoasa? Cati vor pune botul ??

Sau, se vor destepta???

Eu sunt departe, dar mai rau decat boc prim ministru nu e decat boc prim ministru , impreuna cu Apostu (cel mai gunoi, mai corupt, cel mai lingau) primar la Cluj.

Se va trezi Clujul??? Ramane de vazut.

[Update] "Vreau sa le multumesc clujenilor pentru increderea pe care mi-au acordat-o si in 2004, si in 2008 si sa-i asigur ca voi fi in continuare alaturi de ei si problemele lor si din postura de prim ministru", a afirmat boc.


4 comments:

Anonim spunea...

De bine, de rau, Clujul a facut un real progres cu Boc la timona. Personal nu cred ca va face mare lucru in politica fiindca nu are autoritate politica. In schimb ca si administrator (unii ii zic manager) eu zic ca e o alegere buna.

Cu bine!
Adi Procopet

Anonim spunea...

76% din clujeni sunt multumiti de ceea ce a facut Boc pentru Cluj. Ma bucur ca parerile tale sunt minoritare la noi la Cluj. Poate de aceea nici nu mai eshti printre noi.

Dan S. spunea...

Mare dreptate ai. Parerile mele sunt minoritare. Daca ar fi majoritare, altfel ar merge tara asta. Ma bucur ca nu fac parte din majoritatea care accepta sa fie manipulata, prostita, dusa cu pluta. :)

p.s.: 70% din 40%

p.s.2: romanu se bucura cu putin. A venit boc si i-a facut o strada, o bordura, un mall, si e fericit. Din banii nostri. Din care s-ar fi putut face 100 de strazi, centuri, etccc. Insa noi continuam sa ne amagim. Love 4ever boc!!!!In fine

p.s.3: Asta chiar e ultimul comentariu nesemnat! Observ ca ma cunosti, esti emo de nu-ti divulgi identitatea? :)))

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.