sâmbătă, 14 iunie 2008

Sex în pat cu părintii!

Sunt niste realitati crunte, pe care multi le trec cu vederea. E trist, e dur, insa nu se face nimic. Banul dicteaza, dar romanul e sarac, si bolnav. Vorbesc de romanul cu adevarat sarac. Ca suntem capitala cu cele mai multe SUV`uri din europa, asta e altceva. Stiati ca:

- 3.000.000 de români trăiesc în sărăcie lucie


-350.000 de copii au rămas singuri acasă după valul de români emigranţi

- 600.000 de români sunt bolnavi de cancer

Rata de supravieţuire, în România, a copiilor bolnavi de cancer este de 50%, în timp ce în ţările dezvoltate ale lumii această rată este de 80%.

Iar metrul patrat de locuinta costa in unele locuri din Romania cat un salar de mizerie pe un an de zile in romania. Adica unii ar trebui sa munceasca 1 an pentru asi cumpara un metru patrat dintr`un apartament ?????????????????????????????????? ????????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Doi tinerii fac sex în pat cu părinţii. Sub fotografia lor, se poate citi textul: “La ce altceva să ne aşteptăm, dacă nu se construiesc mai multe locuinţe pentru tineri”? Întregul concept grafic a fost transformat într-un afiş de campanie, cu scopul sensibilizării autorităţilor în problema lipsei locuinţelor pentru tineri. Campania a fost lansată ieri, de către Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) şi se va desfăşura în 14 centre universitare din ţară, timp de 6 luni. Membrii ANOSR vor distribui afişe studenţilor şi-i vor invita să le lipească pe uşile camerelor de cămin, pentru generarea unui impact maxim. Afişul erotic a fost realizat de către un student francez şi a circulat deja în trei ţări europene – Franţa, Italia şi în zona valonă a Belgiei. “În Franţa chiar s-a reuşit alocarea unui fond pentru construirea de locuinţe pentru tineri, după terminarea campaniei”, ne-a precizat vicepreşedintele ANOSR pe Relaţii Internaţionale, Robert Şanta. (M.B.)

http://www.infoportal.ro/presa~info-544887.html

http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/06/07/cu-doar-cateva-exceptii-v-ati-tampit-parerea-mea/