sâmbătă, 9 ianuarie 2010

O dorinta!



A inceput azi. Tine doua zile. Totul e pentru distractia rasei umane.
Sper sa se rataceasca cat mai multe gloante in capetele bipezilor, nu doar in al mistretilor.




8 comments:

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Distracţia indivizilor ăstora mi-a stricat week-endul. Nu concep cum se poate cineva simţi bine ucigând în masă. Chiar nu au nici un pic de remuşcări?

Anonim spunea...

Sa vezi la abator cati porci isi dau duhul zilnic. Dar aia nu atrage la fel de mult atentia, ca o astfel de vanatoare. Sincer, atata timp cat nu cred ca sunteti vegetarieni, nu prea vad de ce va plangeti atat. Oare sunt mai intreptatiti porcii mistreti, decat porcul din ograda omului, care nu apuca Anul Nou?

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Ei Anonimule, aici e vorba de ucidere in masă, doar de dragul unei aşa-zise dstracţii. Porcul din ograda omului e unul singur, crescut pt a hrani familia, la fel ca si păsările din curtea lui. Dar a ucide in masa, 200 de mistreţi, şi să te mai lauzi că "ce fun e", asta e altceva. Poate ai auzit că in Anglia s-a luptat mult pt interzicerea tradiţionalei vânători de vulpi. Şi s-a reuşit. La fel cum se va termina şi tradiţia toridelor sângeroase.
Dumnezeu ne-a dat viaţă şi a lăsat animalele din jurul nostru pt a ne folosi de ele, pt. a ne ajuta. Dar doar pt supravieţuire. Ce crezi, la a cui supravieţuire necesita uciderea a peste 100 de porci mistreţi?

Anonim spunea...

Mistretii nu se arunca dupa ce sunt vanati, ajung la abator, unde sunt prelucrati.

In fiecare zi sunt sacrificati mii de porci sa fie facuti salam, si parizer. Pe aia nu ii plangi?

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Porcine, bovine, cabaline etc ... ucise în masă. Zilnic se aruncă tone de hrană, iar alţii mor de foame. Ceea ce am vrut eu să spun e că societatea aşa-zisă avansată/civilizată abuzează. Unii pentru a face comerţ şi a se îmbogăţi de pe urma acestuia, alţii abuzează doar de distracţie. Atât cu resursele animale cât şi cu celelalte. Nu e vorba pe cine plâng eu sau nu, aici nu e vorba de mine, ci de exagerările comise. Iar noi ne complacem în acestă "normalitate" pt că aşa am fost obişnuiţi să vedem că se procedează. Eu nu oblig pe nimeni să gândească ca mine, eu doar îmi exprim părerea mea despre ceva ce nu mi se pare a fi ok.

Anonim spunea...

"Dumnezeu ne-a dat viaţă şi a lăsat animalele din jurul nostru pt a ne folosi de ele, pt. a ne ajuta." Da, El ne-a dat: leii, tigrii, serpii, scorpionii, gandacii, termitele, toate pentru a ne folosi de ele.

Anonim spunea...

E bine ca nu omoara porci mistreti salbatici ci asa-zisi semi domesticiti. Pentru ca acei porci sunt inmultiti controlat in acel perimetru. Vanatoarea e vanatoare si daca nu esti vegetarian, n-ai ce comenta.

ZIR spunea...

as fi curios care din domnii participanti la Balc s-ar baga la un mic "man hunting"... defapt nu, n=as fi curios...stiu deja raspunsul...