marți, 31 martie 2009

Politia Rutiera Cluj !!!


[Informatii utile]

Daca trebuie sa ai de-a face cu aceasta institutie, o gasesti mai nou pe Strada Deva 3-5.
Programul de lucru este unul absolut normal pentru ei, dupa cum imi spunea un agent la telefon, foarte revoltat si iritat ca mi-am permis sa fiu nemultumit de acest interval orar:
8.30 - 11,   13- 15.30

Poate exagerez eu. Sau poate e doar orar de criza, sau e datorita faptului ca sunt in  vizorul DGA. Cine stie?



6 comments:

bibi spunea...

Nu stii nr de fax de la ei ?

Anonim spunea...

Asta e doar o mica parte din lipsa de respect a acestor functionari. Ne insulta zi de zi vorbind la mobile in masinile politiei, trecant pe rosu la semafor pentru ca asa au chef si parcand pe interzis pentru ca ii tine!

Anonim spunea...

un nr de telefon, ceva?!

Anonim spunea...

Nu ai nici o sansa sa obtii o informatie la telefon.Plini de ifose iti raspund in 2 peri si iti trintesc telefonul in nas aproape instant.Si degeaba suni inca o data pentru ca norocul tau s-a epuizat si nimeni nu mai raspunde...

Anonim spunea...

la scoala de soferi politistii intimideaza de-a dreptului concurentii la examenul de oras.se cred d-zeu si esti la cheremul si toanele lor de moment.uita ca bunele maniere la conducere ar trebui sa fie exemplu la ei.fiica mea la ex de oras pur si simplu s-a speriat la tonul ridicat al politistului basca ca a si tras de volan.A picat-o ptr ca pur si simplu a strigat la ea si i-a tras volanul,iar ea nu si-a mai revenit si nu s-a mai putut concentra.Rusine politist R ca domn nu pot sa-ti spun Asta e indicele tau de inteligenta =ZERO Prostie +infinit.Are dreptate Garcea sunteti de-a dreptului reprezentativi.

Anonim spunea...

este un orariu foarte prost...de o luna ma chinui sa ajung si nu am putut. de la 8 jumate la 15 jumate, si mai au si pauza la amiaz... majoritatea oamenilor lucreaza de dimineata (8-14) oare cum ar putea sa ajunga in intervalul in care politia are program cu cetatenii care platesc taxe...amenzi...?