luni, 13 iulie 2009

Un orgasm pe zi tine doctorul la distanta!


Sub sloganul 'An orgasm a day keeps the doctor away' - Serviciul National de Sanatate din Marea Britaniei ii sfatuieste printr-o brosura pe elevi sa aiba o viata sexuala placuta.

Asociatia ii incurajeaza sa aiba un orgasm pe zi pentru a reduce riscul unui infarct miocardic sau a accidentelor vasculare cerebrale, informeaza Daily Mail.
In cazul in care nu pot intretine relatii sexuale, elevii trebuie sa ia in calcul posibilitatea masturbarii.
In aceeasi brosura se spune ca oamenii promoveaza sexul fara a se gandi la principalul motiv pentru care se intampla: placere.
Cei care promoveaza abstidenta spun ca acest lucru poate duce la acte sexuale intre minori si la cresterea numarului persoanelor bolnave de maladii transmise pe cale sexuala. De asemenea, se acuza ca aceste brosuri vor duce la cresterea numarului adolescentelor gravide.

Brosura a iesit la o saptamana dupa ce se auzise ca o initiativa de sase milioane de euro in vederea reducerii numarului avorturilor in randul tinerelor.
Sub titlul "Un orgasm pe zi tine doctorul la distanta". De asemenea, in brosura se spune ca expertii recomanda cinci portii de fructe si legume pe zi si 30 de minute de activitate fizica trei ori pe saptamana, dar de ce sa nu se inlocuiasca acestea cu doua partide de sex sau de masturbare".

Sursa: ziare.com