duminică, 8 noiembrie 2009

And so it began!

Asta e unul dintre candidatii la presedentie. Declara el ceva pe vremea cand era primar al capitalei si incepea macelul: [ATENTIE:Imagini socante, cei slabi de inima sa nu se uite]



Nu am ce comenta! Decat ca n-am stiut ca individul asta si-a permis sa declare asa ceva, sa dea astfel de asigurari (tinand cont ce a urmat). Un gunoi!



6 comments:

Anonim spunea...

Dane, pentru atitudinea ta in 2010 vei fi trimis sa faci munca silnica la autostrada Transilvania.

Anonim spunea...

Pai ii omoara cu injectie, nu cu bata. Este mod frumos de a omori? A facut si el cum a dictat majoritatea. Nu cred ca aceasta e una din gafele lui mari. Da , e nasol sa omori animale, eu nu as fi in stare, si poate de aceea se angajeaza oameni ca el, sa nu trebuiasca sa facem noi treaba murdara. Nimeni nu lauda mercenarii, dar ii angajeaza cand are nevoie...

Rares spunea...

Banuiesc ca autenticitatea imaginilor e incontestabila ?

Dan S. spunea...

Nu Rares, sunt doar trucaje. Toate declaratiile lui basescu & co sunt masluite!! Tot ce e la TV e doar manipulare. De fapt, a un atac al clonelor, de fapt nu sunt basescu , boc, udrea, cei ce apar la tv, sunt niste copii fidele, care citesc doar prompterele mogulilor pentru a manipula poporul.
Pricepi?

Anonim spunea...

Daca ar fi dupa mine, ce a patit Ceausescu ar trebui sa i se intample si lui Basescu, de fel nu doresc raul la nimeni, dar va spun ceea ce deja stiti ca nimeni nu o sa-i duca lipsa. Sunt un anti-comunist convins.

Anonim spunea...

Exista o singura solutie: LEPRELE trebuie inchise intr-un loc gramada, ademenite cu "papa bun" si apoi sa le dam foc, sa arda ca sobolanii, mama lor de scarbe!!!ARSI DE VII!!!