duminică, 15 noiembrie 2009

Romania Animal Rescue!



"Vestea cea mare de astazi este ca Best Friends www.bestfriends.org dubleaza orice donatie facuta in contul lor pentru orice organizatie inregistrata in baza lor de date ca o asociatie serioasa.
Daca vreodata v-ati gandit sa donati cat de putin pentru o asociatie non profit acum este momentul sa o faceti . In Romania ROmaniaAnimalRescue este o asociatie care face posibile multe din lucrurile deosebite de pe acest blog .Best Friends dubleaza sumele donate in limita a 3000$ deci sunteti invitati sa accesati http://network.bestfriends.org/groups/romania_animal_rescue/default.aspx. Nu ezitati !!"


Best Friends Donation Match Challenge
Between November 9 and December 4, donations made to Romania Animal Rescue through the Best Friends network will be met with an equal donation by Best Friends. Just click this link to get you to the Best Friends Network. Then click the Donate button on the right-hand side of the page.


Eu recomand cu incredere sa intrati pe site-ul acestei organizatii si sa cititi detalii despre realizarile lor, sa va convingeti singuri de eforturile acestei echipe care FACE ceva, sterilizand la greu animale fara stapan:


P.S. [Vesti bune] Sterilizari gratuite la Cluj!! Si, cel mai important, sunt realizate de profesionisti!!
"Doamna Nancy Janes, presedintele organizatiei non-profit Romanian Animal Rescue, va trimite in luna aprilie 2010 patru medici (Dr. Olson, Dr. Rose, Dr. Aurelian Stefan si Dr. Petrisor) in Cluj-Napoca care vor dispune de fonduri suficiente pentru a steriliza/castra si a trata cateva sute de caini/pisici fara stapan.
Rugam acele persoane din Cluj-Napoca si din zonele invecinate, care ingrijesc sau cunosc astfel de animalute sau detin caini/pisici si nu au posibilitatea financiara de a le steriliza/castra sau trata, sa ne contacteze.
De asemenea aceste persoane se pot inscrie pentru sterilizare/castrare sau tratare si la clinica veterinara Biovet, situata pe strada Primaverii, fara numar (langa statia Petrom) (Orar: Luni - Sambata 9 - 21, Duminica 10 - 14) sau la cabinetul veterinar Veterinarius, situat pe strada Callatis numarul 3 (Orar: Luni - Vineri: 9 - 16), Cluj-Napoca."