vineri, 7 martie 2008

Pentru romanul care cere capul maidanezului!












Pentru cei care cer moartea tuturor cainilor de pe strazi, impreuna cu cei care nu vor legi pt. protectia animalelor, nu vor Politia Animalelor, considerand ca banii lor munciti din greu nu merita sa mearga la niste fiinte 'NE-BIPEDE' ( regasiti mai jos si prin apeletivele de 'romanas', 'roman', 'tzarasean' ....):



Oamenilor, sunteti naivi. Ca sa nu folosesc un alt cuvant. Adica voi vreti sa ucideti toti cainii de pe strazi. F bine. Hai sa`i ucidem, asa cum facem de ani BUNIIIII. Sunt de acord, ii ucidem pe toti.
Dar ce mintea voastra ingusta nu vrea sa priceapa e ca NU ACEASTA E SOLUTIA. Locul cainilor nu e pe strada. Dar nu pt. ca ar dauna speciei umane, ci pentru ca specia umana (romanul mai bine zis, 'necizelatul', necivilizatul, needucatul, etc) pertuba linistea speciei canine. Nu vreau insa sa insit pe aceasta tema.
Sa revin. II ucidem, prin eutanasiere, printr-o ranga in cap, prin ce vreti voi.
Insa, efectul va fi urmatorul: cateva zile/saptamani romanul se va simti in 'siguranta' pe strazi, fara celebrul caine maidanez, agresiv, 'turbat', plozii vor merge 'linistiti' la 'scoli', pensionarii comunisti vor barfi linistiti noii vecini, etc, etc.
Si apoi o luam de la inceput. Specia canina de tip maidanez o sa apara din nou pe strazi, mai numeroasa, mai 'agresiva' si mai deranjanta.
De ce?... pentru ca:
1) in primul rand romanasul nostru, tzaraseanul nostru de toate zilele nu s-a integrat intr-un sistem CIVILIZAT (UE, bla bla), pentru ca el isi abandoneaza cainii, puii rezultati din inconstienta sa, animalul care si-a pierdut utilitatea si nu mai produce (ex. caii abandonati pe timpul iernii, sau dati hrana la caini de ciobani), si exemplele pot continua.
2) NU avem legi, romanii nu vor legi. Nu vor sa dea banii munciti din greu pentru protectia animalelor. Se cred stapanii vietii acestor suflete, se cred d-zeul sufletelor inferioare din pct lor de vedere. Prin urmare abandoneaza la greu tot ce prind, tot ce se dovedeste MOFT, tot ce incurca.

Si cainii acestia se vor inmulti, si in termen scurt vom reveni la situatia precedenta. Si ma repet: Degeaba omori 10 caini, pt ca in acelasi timp alti 20 se nasc, si alti 20 se abandoneaza (statistica demonstrata). Din nou vocea poporului cere capul maidanezului. Si situatia intra intr-un ciclu infinit.Din nou, in naivitatea sa, romanul nu stie, sau nu vrea sa stie, ca acest ciclu se intampla de ani buni si il costa pe roman zeci de milioane de euro pe an (capturare/ucidere/etc). Si daca mai punem faptul ca multi bani se fura si nu se folosesc pt. eutanasiere, ca doar putem folosi ranga.....

Ca si concluzie:

NU VREM CAINI PE STRAZI!!!!! nici ei nu vor sa fie pe strazi, NOI ii lasam pe strazi, noi ii aducem in stadiul in care sunt agresivi, infometati, speriati. Ce drept ai TU, cel care ai abandonat un caine, sau cel care stii ca oamenii ii abandoneaza (deci e vina speciei umane prezenta maidanezului pe strazi) , sa ceri UCIDEREA lor??? CE DREPT????
Sa refuzi o lege care sa descurajeze abandonul??? O lege care sa incurajeze sterilizarea si castrarea (=> inmultirea nejustificata) ?? O lege care sa sperie, care poate chiar sa pedepseasca romanul crezut d-zeu??? Sa refuzi infiintarea unei institutii (e.g Politia Animalelor), care oricum se va autofinanta din amenzi?? (ca romani 'salbateci' care ar incalca aceste legi s-ar gasi cu sutele de mii)

Si ne credem educati, vrem sa credem ca facem parte dintr-o comunitate civilitata, bla bla`uri dinastea.... Si crud e ca noi chiar credem, in prostia noastra, acest lucru.

Iar faza cu copiii si batranii 'strazi', ai nimanui,sau expresii de genul 'mai bine ai avea grija de un copil, mai bine ai gati barbatului, mai bine ai face o prajitura' MA LASATIIIIII??????

asa ca fratilor, cititi, cultivati-va, vizitati tari cu adevarat civilizate, luati aminte, fiti in primul rand OAMENI, nu animale. SI GANDITI !!!!!
e asa de greu sa gandesti???? se pare ca da, in romania...