vineri, 21 august 2009

Huliganii fac din nou de ras Romania!

Incredibil ce pot sa faca niste 'cetateni' romani. Si eu care speram ca, candva, in viitorul apropiat, vor fi desfintate si la noi gardurile de protectie. Se pare ca niciodata! Sper sa se ia niste masuri super drastice impotriva suporterilor, iar cluburile sa fie obligate sa aiba mai multi stewarzi (cum jandarmii sunt interzisi) si mai barbati :)

Meciul dintre Dinamo şi Slovan Liberec a fost întrerupt de arbitrul întâlnirii după ce unul dintre suporterii "alb-roşilor" a intrat pe teren, a furat un fanion şi s-a dat în spectacol, în timp ce stewarzii încercau să-l imobilizeze pe teribilist, un alt grup de fani a forţat gardul şi a pătruns pe teren. Scorul, cu cinci minute înainte de final, când au intrat suporterii pe teren era de 2 la 0 pentru Liberec. Meciul se va decide, însă, la "masa verde" unde clubului Dinamo i-ar putea fi interzisă participarea în cupele europene.





2 comments:

Anonim spunea...

Problema e mai ampla ... Tine de educatia si moralitatea societatii mioritice.

Anonim spunea...

NU,acei oameni "huligani" cum ii numesti tu,au dreptul,dupa atatea eforturi pe care le fac pe buzunarul si pielea proprie,sa vada un pic de daruire din partea jucatorilor!Voi,astia care ii judecatzi suntetzi cei care statzi cumintzi la tv sau maxim la tribuna,tocatzi semintze si strigatzi de 2-3ori pe meci cand peluza o injura pe steaua.Dupa ce ca nu depunetzi niciun efort activ pt echipa,mai avetzi si nerusinarea sa ii contestatzi si sa ii judecatzi pe cei care pun echipa pe primul loc,pe cei care ii sustzin peste tot neglijandu-shi studiile,serviciul si chiar familia.Va miratzi ,va oripilatzi peste tot,voi,jurnalistii,autoritatzile,opinia publica ca vai ce au facut acei "huligani" au intrat pe teren si au oprit meciul,ce catastrofa etc.
Nu ma intzelegetzi gresit,nu este normal ce au facut insa uneori timpurile disperate cer masuri disperate si uite ca masura lor a dat roade(vezi meciurile urmatoare).Dintr-un alt pct de vedere aceasi intrare in teren i-a costat pe actzionari,adik aia care ca si voi fac curu lat stand si uitandu-se la meciuri.Diferentza e ca ei baga bani la echipa(si scot triplu va garantez) iar voi bagatzi semintze la tv,o berica si hulitzi poate singurii oameni(in afara de voi)carora le pasa de echipa.
Inca o data,nu incurajez violentza ori actele de vandalism dar uneori,raul e spre bine.
Si sa va mai spun o bomba,sunt stelist inrait,deci nu ma putetzi acuza ca sunt partinitor,dar din pctu asta de vedere ii respect pt ca au avut curajul sa faca diferentza!
o zi buna si...mai gandeste-te:)