sâmbătă, 22 august 2009

Mircea Basescu !


Cum vad eu acest nou scandal in care e implicat (infractorul) Mircea Basescu:

Basescu scade in sondaje (surprinzator totusi, caci prostimea il prefera in continuare si-i sufla-n struna. si lui, si lui boc). In plus, febletea lui, blonda udrea (de un tupeu si e nesimtire crasa) e anchetata si s-ar putea sa cada. Cum a cazut prostuta Ridzi.
Asa ca, ce s-a gandit marinarul nostru?! Ia sa pun in aplicare o idee 'geniala' ca sa induc in eroare opinia publica. Il bag pe fratemio la inaintare, fac sa cada cateva capete importante si, pozand in victima si in justitiar, romanii pun botul si ies invingator. Pun capat telenovelei udrea si mai castig cateva procente.

Penibil....

Prin urmare, acest nou scandal este unul comandat de Traian Basescu pentru a deturna dezbaterea comisiei Udrea, care ancheteaza milioanele de bani publici cheltuiti pentru imbogatirea unora (furtul de bani publici!!!). Si totodata, pentru reabilitarea in sondaje a sefului statului. Prin urmare, i-a cerut el insusi un favor fratelui mai mic care nu are practic nimic de pierdut din toate astea. Au facut rapid o firma la plezneala (mai bine zis l-au bagat pe mirciulica ca si actionar) ca sa para cine stie ce conspiratie, afaceri cu armament, contracte cu statul, miliarde de euro bani publici si toata presa va vorbi in urmatoarele saptamani numai despre asta. Iar ca sa para mare justitiar, basescu senoir se va arata indignat de comportamentul fratelui, il va certa si ii va cere sa se lase de prostii:

"De duşmani te poţi apăra. E însă extrem de greu să te aperi de propriul tău frate. Asta e. Să ştiţi că eu azi noapte am aflat de intrarea lui într-o firmă. Nu mi-e de imagine, mă afectează ca om, pur şi simplu. Putea să-mi spună, că i-aş fi spus să nu o facă"

"Să ştiţi că dacă frate-meu se mai bagă în vreo firmă din asta dubioasă, eu pot să nu mai candidez", zice basescu, razand ca prostul!

Preşedintele Traian Băsescu regretă că un membru al familiei sale este acţionar al unei firme cu activităţi legate de domeniul militar, susţine că a primit asigurări că firma nu a fost implicată în contracte cu produse militare şi i-a cerut lui Mircea Băsescu să renunţe imediat la calitatea de acţionar în firma respectivă, se arată într-un comunicat de presă remis de Administraţia Prezidenţială.

In plus, isi cere scuze presei si mai mult, multumeste mass media ca a descoperit acest 'scandal'.

Nu e penibil jocul presedintelui? Chiar isi inchipuie el ca ne poate prosti la nesfarsit? Om fi noi bataia lor de joc, dar pana cand? Exista, totusi, in tara asta , asa cum e ea, si oameni inteligenti.
boc saracu nu stia nimic si acum se balbaie ca un copil mic prins cu mata-n sac. El e fericit ca nu s-au derulat afaceri cu armament pe bani publici. ha .. ha

Traim in Romania.

p.s. nu pot sa nu remarc vorbele divei sexoase si obraznice: "Nu vorbiti in termeni tehnici. Este posibil ca oameni care nu inteleg sa nu priceapa". (Antena 3) .



http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6072073-video-aurel-cazacu-carui-fiica-era-asociata-mircea-basescu-demisionat-din-functia-director-ministerul-economiei.htm

sursa poza: cristinabadea.ro


5 comments:

Unknown spunea...

O intrebare: de ce se vorbeste abia acum de firma respectiva? Din cate am auzit eu, firma a fost infiintata in februarie 2009, deci acum 6 luni de zile.

Daca dl Cazacu a facut bine ca a demisionat, si conform spuselor lui Boc, trebuia sa o faca mai demult, de ce dl Basescu Traian nu demisioneaza?
Pentru ca e caz similar cu al lui Cazacu.

Am vazut joi seara interventia lui Cazacu la emisiunea lui Moise Guran de la Antena 3... si era tare, facea pe inocentul, abia aflase ca firma va oferi consultanta pentru achizitionarea de armament si ii va cere fetei sale sa iasa din firma. Cum vrea sa ne proasteasca... adica vrea sa credem ca o fatuca studenta de 21 de ani e actionara la o firma alaturi de fratele presedintelui si inca 2 persoane cu grade militare, trecute de prima tinerete, pe cunostintele ei intelectuale si relatiile ei??

Si Cazacu a declarat in direct la aceeasi emisiune ca rolul lui Mircea Basescu este sa deschida usa la Palatul Cotroceni pentru clientii firmei in cauza. => TRAFIC DE INFLUENTA RECUNOSCUT

Degeaba, nimic normal nu se intampla in tara asta, nu se aplica legea decat pentru oamenii de rand.

Florin L spunea...

Dane, din articol ma surprinde atitudinea ta atat de inversunata impotriva clanului Basescu si impotriva d-lui 1.50 metri. Se dovedeste inca o data ca istoria e cea care da palme. In 2004 erai,(impreuna cu o numerosi altii) doar cu "mierea si laptele" ( a se citi Basescu) pe buzisoare. El era "puiul", el urma sa salveze Romania, sa darame coruptia din temelii, sa redea tara cetatenilor ei :)) muhaha.
Cum de vine aceasta schimbare de unghi din partea ta, nu mai este el viitorul tarii ?, ca doar Transilvania si "stundetimea" ni l-au dat ?
Cum comentezi asta ? , ai un blog, ai putea sa ne scoti din bezna ?

Dan S. spunea...

Florin, m-ai confundat. Nu faceam parte in aceea perioada din marele grup de tineri clujeni care visa o noua romanie alaturi de basescu.
Ma bucur totusi ca am lamurit situatia.

Numai bine.

Dani spunea...

Eu sunt unul din acei tineri clujeni scarbiti de mafiotii de la PSD si fraierit de mafiotii de la PDL. Cred ca la toamna votez cu taranistii.

Anonim spunea...

De la revolutie incoace romanul voteaza intr-unul din urmatoarele feluri:
- prostul (fraierul) voteaza cu cel care ii promite cel mai mult
- desteptul voteaza cu cel care crede ca-i va aduce cel mai putin rau.
Ce e mai nasol... nu conteaza categoria din care faci parte (prost sau destept) in principiu se voteaza acceasi persona.
Am testat deja toata plaja de partide mai putin nationalistii si minoritatile. NIci ei nu ar aduce mare noutate asa ca...
Intr-un film se zicea: "cea mai buna forma de guvernare este dictatura. Daca lucrurile merg prost sti cine trebuie impuscat."