luni, 14 septembrie 2009

Anti vanatoare!

hunting-in-romania.com ne indeamna sa vanam in Romania:

Why hunting in Romania? It's very simple...

Romania is one of the few countries in Europe where the habitat and game are unaltered by human civilization. Wolves, bear and lynx inhabit primeval forests; deer and wild boar complete the primitive landscape. In short, Romania is a place where wild animals roam free like they have for thousands of years.
When it comes to wild fowl, Romania's Danube delta region at the Black Sea forms a bountiful paradise of the traditional migratory and game species. Geese, woodcocks, ducks, quail, and many other migratory birds are found there in vast numbers.

For a truly memorable traditional hunting experience, book a hunting party in Romania...the experience will make a true hunter's heart race.

Concluzie: Hai in Romania sa impusti animale, e ieftin, e plin de fiare si ai posibilitatea sa traiesti senzatii exceptionale. Ce daca ramanem si noi fara animale?!

Prin urmare, grupul anti-vanatoare saluta cu bucurie 'duminca neagra pentru pasionatii de vanatoare': Un mort si un ranit.






1 comments:

Anonim spunea...

Un vanator se bucura cand un iubitor de animale e mancat de urs, rechin , lup ...? Ar trebui sa rada si sa zica asa-i trebuie? Daca un caine schilodeste un copil al unui mare simpatizant de animale, rad hingherii? Eu nu pot omora animale, dar le mananc zi de zi. Nu il consider criminal nici pe cel care imi omoara animalul ce il mananc , nici pe cel care vaneaza animale. Omu traieste pe baza de hrana, nu pe baza de bogatie spirituala si iubire in suflet. E urat sa te bucuri de moartea altuia pt ca are alta viziune decat a ta despre viata, cat timp nu o pune in pericol pe a ta.