vineri, 18 septembrie 2009

Suntem penibili!

In politica e ca in trafic:




In parlamentul european ne facem de minune,

Cu EBA, o tampita (cum zice taicaso),absolventa a scolii romanesti(proasta la propriu), aleasa de popor sa ne reprezinte, o pitzi care nici macar nu e in stare sa citeasca fluent un text, daramite sa se exprime in engleza, cum ar fi NORMAL, in acest context (ce sa mai zic de textul creat de consilierii personali, penibil):



Si cu Becali, care, totusi, e un cioban si el insusi recunoaste. El e vocea Romaniei in PE. Si el a fost ales de popor. Incult, fara multa scoala, insa , spre deosebire de fata de mai sus, "a tinut un speech liber, cu adevarat savuros".



Trist.


2 comments:

Dani spunea...

Din cate stiu, in parlamentul european fiecare se exprima in limba nationala a tarii din care vine (probabil pentru a fi inteles de oamenii pe care-i reprezinta). Si Becali a citit textul de pe foaie la prima interventie, iar la a 2-a n-a zis nimic.

Ogica Contra spunea...

Esti pur si simplu un stupid care se ia prea in serios. Nu are sens nici macar sa te contrazic cu argumente. Esti un ignorant pretios cu idei fixe dar putine. Am ajuns pe blogul tau din greseala. Ar fi cazul sa-l sterg din history. (Post ales pentru comentariu doar ca era ultimul)