joi, 24 septembrie 2009

Campania de informare "Sterilizeaza. Stop abandonului"

Eu mi-am scris aici parerea despre acest subiect.








17.09.2009
Desfasurata sub forma de 6 spoturi tv, 3 spoturi radio si afise, campania de informare "Sterilizeaza. Stop abandonului" propune intregii populatii sa-si sterilizeze cainele si inca unul de pe strada.

Exista o stransa legatura intre cainii cu stapana si cei de pe strada, si anume ca foarte multi pui sunt aruncati la nastere pe strada: la tomberoane, langa blocuri, la marginea orasului, in padure.

Campania are ca protagonisti actorii Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, avocat Paula Iacob, Marius Marinescu-initiatorul legii de protectie a animalelor.

Initiatorii campaniei sunt Casa de Productie “Art Seven”, actrita Monica Davidescu si Asociatia pentru protectia animalelor “Cutu, cutu”. Miercuri, 9 septembrie 2009, a avut loc lansarea in incinta Teatrului Metropolis.

Consiliul National al Audiovizualului-CNA apreciaza ca spoturile campaniei “Sterilizeaza. Stop abandonului” pot fi difuzate in regim de campanie non-comerciala prin intermediul posturilor de radio si televiziune.

Cu acest prilej va solicitam DIFUZAREA GRATUITA a spoturilor si printurilor, ca mesaje educative si sociale.

Sursa, fapte, cifre, pareri:




1 comments:

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Ar fi foarte bine ca asociatiile din tara sa colaboreze. Noi ne rugam de mult de unii si altii, dar nimic. Si ne chinuim cu sterilizarile pe bani din buzunarele noastre. MA intreb de ce nu isi indreapta atentia aceste campanii si spre asociatiile mai mici, care au mult de lucru si bani foarte putini. Daca ne-am uni, astfel de initiative ar merge mult mai bine. Doar ca romanul are o problema la capitolul unitate.