duminică, 20 septembrie 2009

Remus Cernea isi da foc?!

[Update]

http://www.mediafax.ro/social/remus-cernea-a-dat-foc-unui-carton-pe-care-era-infatisat-chipul-sau-protestand-fata-de-cenzura-4917992


Comunicat 20 septembrie , Flacăra democraţiei - Remus Cernea ,Partidul Verde

Întrucât situaţia a ajuns în România de aşa natură încât democraţia este muribundă iar cetăţenilor li se permite doar un surogat al liberei exprimări, voi recurge la un gest radical.
Luni, 21 septembrie, ora 12.30, cu orice risc, îmi voi da foc în faţa Televiziunii Române (în Calea Dorobanţilor nr. 191) în semn de protest faţă de anihilarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor şi distrugerea democraţiei în România.

Bucureşti, 20 septembrie 2009

Sursa: http://remuscernea.ro/2009/09/flacara-democratiei/

Chiar in halul asta am ajuns? Chiar trebuie recurs la astfel de gesturi pentru a fi bagat in seama?
Halal tara!

No comment!!!



4 comments:

Anonim spunea...

Ce articol penal! Din exprimarea articolului se intelege ca remus cernea isi va da foc (ceea ce nu vrem sa se intample) ca apoi sa dea foc unui poster cu el ...

Strajane, ai avut si articole mai bune ...

Cneazu'

Anonim spunea...

1. În anul 1997, ca protest faţă de excesele naţionaliste şi xenofobe ale unor politicieni precum: Corneliu Vadim Tudor, Gheorghe Funar, George Pruteanu sau Adrian Păunescu[20], Remus Cernea intră în mod simbolic în UDMR, deşi este de naţionalitate română.
Deci se pare ca nu este apolitic..., si cu atat mai putin independent
2 ,,Întrucât situaţia a ajuns în România de aşa natură încât democraţia este muribundă iar cetăţenilor li se permite doar un surogat al liberei exprimări, voi recurge la un gest radical.
Luni, 21 septembrie, ora 12.30, cu orice risc, îmi voi da foc în faţa Televiziunii Române (în Calea Dorobanţilor nr. 191) în semn de protest faţă de anihilarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor şi distrugerea democraţiei în România.,
Sigur nu e de asteptat sa faca acest lucru pe bune… e tanar si nu pare atat de disperat….
De altfel s-a dovedit o cacealma, un spectacol ieftin – s-a jucat
Probabil asa va promite poporului… se va sbate, isi va da foc- daca nu le poate da bani ?
Dar cel mai important mi se pare sa vedem ca este o marioneta, hazlie, cu tupeu…………….puncte forte pt un candidat……………………………………Pacat ca nu unul serios.


2. Protocoalele de gradul ,,0,, cer totusi o anumita vertimentatie……………………………., oricata deschidere as dori sa am nu mi-as dori sa reprezinti Romania in slip si cu plete……………….

Anonim spunea...

o sa fii presedintele paduchilor!

Anonim spunea...

SUNT DANA COCOS PRESEDINTELE ASOCIATIEI LIGA NATIONALA SI INTERNATIONALA PENTRU APARAREA DREPTURILE OMULUI FILIALA SECTOR 3 EU VREAU URMATOARELE : PRESEDINTELE ROMANIEI REMUS FLORINEL CERNEA ,PRIM=MINISTRU ANCA DANIELA BOAGIU,MINISTRII:MINISTRU DE INTERNE DAN NICA ,MINISTRU FINANTELOR GRATIELA IORDACHE ,MINISTRU MUNCII CALDARARU MIHAI,MINISTRU JUSTIEI MONICA MACOVEI ,MINISTRU SANATATI MARIANA VASILESCU,MINISTRU TURISMULUI DANIELA COSEREANU ,MINISTRU TRANSPORTURILOR LUDOVIC ORBAN VA MULTUMESC DACA DUPA MINTEA MEA SI AL DUMNEAVOASTRA DRAGII OAMENI AR FII ACEST GUVERN IN FRUNTE CU REMUS CERNEA AR FII ATAT LIBERTATE CAT SI BINE PENTRU NOI CU STIMA,DANIELA COCOS