luni, 23 februarie 2009

Clujul 100% portocaliu!


Asa, ca o remarca, o simpla constatare, evidenta de altfel, Clujul este portocaliu. Complet portocaliu.
Avem primar portocaliu, avem prefect portocaliu, avem presedinte de consiliu judetean portocaliu. As putea zice si ca avem guvern portocaliu.

Va fi bine? Va avea cine sa demaste porcariile facute de sclavii lu' basescu? Nu cred, deoarece totul se pastreaza in familie. O mare familie care nu isi va permite sa isi spele rufele in public.
Pentru mine, aceasta mare portocalie de la Cluj imi suna a dictatura. Sper sa ma insel.

Cred ca planul lui basescu, acela de 'republica prezidentiala totalitara' incepe la Cluj. Clujul va fi modelul 'de vis' si de urmat pentru Romania.

Hai noroc,
ca ..."vantul bate, apa trece...."..fraerii raman...






3 comments:

Darie spunea...

Prefectul Stamatian zicea ca pana acum nu si-a dat seama de la ce vin literele de la nr lui de la masina: STA : de la Stamatian-Tise-Apostu. :P

E foarte bine ca e portocalie tara, ca daca e sa se faca de rusine sa nu mai aiba pe cine da vina, cum au facut in precedentele guvernari: au omorat PNTCD-ul intai si aproape ca au reusit cu PNL-ul.

Dani spunea...

Pot sa spun ca sunt unul din cei multi (eventual si prosti) care au contribuit la sucul acesta de portocale. Am facut-o cu speranta ca asa, daca au toate parghiile o sa faca ceva si pentru noi (pentru ca pot).
Cum a zis si Darie, daca acum nu fac nimic, daca in 2012 nu o sa fie mai bine (autostrazi, centuri ocolitoare, pasaje sub si supra-terane, filarmonica, piste de bicicleta, etc) atunci stim cine e de vina si cu cine sa nu mai votam. Pana atunci spor la munca pentru portocale.

Anonim spunea...

Va inselati amarnic domnilor. Ziceti ca nu au pe cine da vina. Ba au: pe prea-fericita criza. :)

In 2012, vor avea urmatorul discurs:
"Am incercat tot posibilul, insa am avut o mostenire greoaie, si in plus, ne-am bazat pe masuri anticriza, pentru a nu duce tara de rapa. Acum ca suntem la final de criza, votati-ne, ca ne putem ocupa si de voi, in sfarsit..bla bla ".