marți, 19 mai 2009

Metis rottweiler spre adoptie!



Femela, 2.5 luni, pe nume Meca, cauta o casa si un stapan adevarat!


9 comments:

Irina Fumarel spunea...

ce inseamna stapan adevarat? :)

Dan S. spunea...

Adevarat = sa respecte viata!
cred ca am spus tot...

respect = responsabilitate, iubire, devotament, grija.

Ideea e ca e greu sa gasesti un stapan adevarat in Romania.

Anonim spunea...

cat e de frumoasa mecca... scumpa de ea. :(

Anonim spunea...

eu asi vrea din tot sufletul sa adopt pe mecca ca imi place foarte mult, demult caut un rotweiler pentru ca am citit ca este foarte inteligenta.imi place sa joc si sa fac exercitii cu ei mai am avut un caine lup dar am dat la bunica ca era singura intr-o casa. as fi foarte fericita daca as putea adopta pe Mecca. nr tel:0742863217 YM:kelemen_eszti ,astept raspuns :)

Bodo spunea...

Salut! Ma numesc Bogdan sunt din Botosani si eu in preuna cu fratele meu ne dorim foarte mult un Rottweiler si deacieia am vrea sa o adoptam pe Meca eu ii pot oferii conditile de care are nevoie (afectiune,iubire,carnet de sanateate,hrana potrivita,jucarii,vizitarea medicului regulat).Si nu e nici o problema ma pot deplasa in Cluj-Napoca puntru a o cunoaste pe Meca.Chear vreu din suflet sa o adopt.Ma poti contacta prin YM: bodo_bogdan94 sau telefon (orange)0755480168 daca nu da un numarul tau de telefon si te sun eu pentru a vorbi.

Anonim spunea...

mai e valabil anuntul cu metis de rottweiler?

grchhhhhh spunea...

Buna ! Sunt si eu curios daca mai e valabil anuntul cu metisa Meca !? Daca mai e, lasami un mesaj cu un numar de telefon la : rumburachu@yahoo.com si o sa va contactez eu . Apropo eu sunt din Arad .

Dan S. spunea...

nu mai e valabil...

grchhhhhh spunea...

ok , merci .