marți, 9 iunie 2009

Derbedeul de boc!

Desi mi-e extrem de antipatic Ciutacu, boc ne umileste din nou in ultimul hal. Exact atata pret pune si el si tata base pe noi, cetatenii romaniei, cat zero sub unghie.
Sau nu vede nimeni umilinta si bataia de joc la care suntem supusi? Asta e cel mai dureros: ca astia ne rad in fata, isi bat joc de noi PE FATZA!, de fapt, ne injura pe fatza. Iar noi ii pupam in fund, cum suntem obisnuiti.





3 comments:

Anonim spunea...

asa popor, asa conducatori :( imediat o sa inceapa si asta mica, EBA sa adopte comportamentul tipic de mahala al tatucului Base`. de piticul de gradina, betonierul sef al clujului... nu mai vorbim, ca nu are sens :-)

Dan S. spunea...

aia mica si prostutza e (una din) dovada clara a faptului ca la base ii place sa-si bata joc de noi pe fatza. Aici nu merge vorba aia: n-ai cu cine mah..... Aici AI CU CINE!

Anonim spunea...

Obiectiv vorbind, facand abstractie de Boc - nici mie nu mi-e foarte simpatic, dar nu din motivele prezentate de Strajan - : televiziunea e Antena 3 (sau 2, oricum, pro PSD-PC), moderatorul emisiunii e un tip servil PSD-PC (a se vedea alte emisiuni in care el si Cristoiu improasca laturi catre PDL indiferent despre ce e vorba). Tipul e o canalie, un produs al sobolanilor rosii cu trandafiri de aceeasi culoare, care nici macar nu se poate exprima decent. Singura greseala a lui tata Boc e ca s-a lasat prins in direct ... In rest, cum zicea si el : "Cum vrei sa asiguri bugetul?". Oricum, nu e un exemplu de urmat.

In concluzie, nu e un motiv de a-l ponegri pe Boc, ci unul de a vedea metodele spalarii pe creier prin televiziune. ...dupa umila mea parere.

In rest, numai de bine va urez!
Cneazul anonim