vineri, 12 iunie 2009

Musamalizare?

Pe Strada Somesului, Cluj Napoca, acum cca. 2 saptamani a avut loc un accident rutier, victima fiind o persoana ce se deplasa pe trecerea de pietoni. La volan, ceva smecher.

Trecand pe acolo, i-am vazut pe cei de la criminalistica, strangand probe, facand poze.

Bun.

Dupa cateva zile, respectiva trecere de pietoni a disparut. Si ca sa fie tacamul complet, au disparut toate trecerile de pietoni de pe Strada Somesului, din zona respectiva, pe o raza de aproximativ 300-400 metri. Eu am numarat 4. Pur si simplu le-au desfintat. Si daca va roade curiozitatea (inca se mai vad urmele), chiar erau necesare. Nici una nu era pusa aiurea.

Concluzii? Desi e un topic 'no comment', afirm doar ca in sala de judecata se va pune o intrebare la care raspunsul va fi evident: "Care trecere?" :)


2 comments:

Dani spunea...

Parerea mea este ca exagerezi. O trecere de pietoni nu se infiinteaza/desfiinteaza asa peste noapte pentru ca "un smecher" - apropo, n-ai dat nume sau motiv pentru care e numit respectivul smecher - a facut accident acolo. Probabil hotararea de a desfiinta trecerile a fost luata de primarie cu ceva timp in urma. Dupa cum stii si tu, la primarie lucrurile se misca greu, si e imposibil sa desfiintezi o trecere de pietoni in "cateva zile".

Dan S. spunea...

Ok, sa zicem ca e o pura coincidenta.
Ciudat insa, nu gasesc pe site-ul primariei informatii depsre acest proiect de desfiintare. Stii bine, aceste informatii sunt publice. Orice trecere nou infiintata, sau mutata/desfiintata apare pe site-ul lor. :)