luni, 1 iunie 2009

Militia romana!

1. Niciodata sa nu intinzi mana unui politist de la rutiera. Acestia sunt fiinte superioare, super dotate intelectual, care nu se coboara la nivelul tau, de simplu cetatean al Romaniei. Ei te privesc de sus ca pe o insecta, se uita la tine cu scarba si nu te astepta sa te respecte (oo..RESPECT...ce cuvant mare, pentru aceasta specie).

2. Niciodata sa nu speri ca EI sunt cei la care poti sa te duci sa le furnizezi informatii importante legate de contextul in care va aflati, date pe care le-ai vazut, dovezi incriminatorii, etc. MITA primita ulterior de cel vinovat ii face sa inchida ochii. Cine esti tu sa deschizi ochii care nu vor sa vada?


Sambata, ora 1 noaptea, la intersectia Calea turzii cu Observatorului, dupa sensul giratoriu, in fata la Sigma, un tir a 'scapat' (cica) din mers doi vitei. Unul era pe sosea, intr-o balta de sange, langa tir, insa cum a aparut politia, brusc a disparut (martorii oculari, paznicii de la sigma, au vazut clar cum vitelul a fost ascuns intre cele 2 remorci ale tirului). Logic, soferii implicati si politia romana faceau pe prostii: unde sunt viteii? Au fost furati!!!!
In cateva clipe, rosal a aparut la fata locului si a sters orice urma de sange, iar tirul aplecat spre Oradea, escortat fiind de poltia rutiera (probabil pana in prima parcare mai putin luminata pentru schimb de 'hartii').

Pot sa zic ca ma pis pe politia romana? Nu zic, ca ar fi urat din partea mea. Ei constituie autoritatea statului aflata in slujba cetateanului. Ei sunt cei care ne protejeaza!