duminică, 11 octombrie 2009

Drama unui pitbull mult prea devotat "stapanului"!

[Preluat]


As dori sa va spun ca in seara asta am aflat o veste care m-a impresionat profund...
Este povestea unui caine cu un suflet foarte nobil si devotat stapanului sau,devotat dincolo de instinctul de supravietuire care se spune ca primeaza in animale.
In pofida faptului ca a fost abandonat de acesta,intr-un loc mai mult decat expus pericolelor-langa DN1,orasul Sinaia,intr-o curba foarte periculoasa si intens circulata,acest caine,desi imi este greu sa il numesc asa,pentru ca,uneori nu mai stiu care este cainele si care omul...isi asteapta stapanul nemiscat,in fix acelasi loc unde a fost parasit,DE DOUA SAPTAMANI,adica,mai precis din jurul datei de 27 septembrie 2009,cand au fost "Zilele orasului Sinaia".
Este un caine tanar,de culoare neagra, cu o labuta alba si cu o pata alba pe piept. Cu toate ca i s-a dat mancare si apa, refuza sa manance sau sa bea, si a ajuns extrem de slab.
Latra la oricine se apropie de el si nu se departeaza de balustrada nici macar o secunda. Noptile sunt din ce in ce mai reci, iar iarna se apropie, pentru zilele urmatoare fiind anuntate chiar ninsori la munte.
[...]
Sunt sigura ca acel om cu suflet mare care ar putea sa il ajute pe acest nefericit care a avut ghinionul sa aiba stapanul nepotrivit,ar fi un iubitor si cunoscator al acestei rase.
Stiu ca sunteti destule astfel de persoane pe acest forum si va rog din inima sa incercati sa il ajutati.
O sa va rog sa accesati urmatorul link pentru a afla mai multe informatii despre locatia unde se afla catelul exact.Pagina de web este creata de cei doi tineri sufletisti care au semnalat cazul si care incearca dupa puterile lor sa faca ceva pentru el.

http://catel-pierdut.aliceboboc.eu/

Va multumesc pentru rabdarea de a-mi fi citit mesajul si stiu ca el va avea ecou in inimile dvs!

PS:Eu voi incerca sa ajut cu absolut tot ce imi va sta in putinta,avand in vedere ca locuiesc in orasul Busteni.Puteti sa ma contactati la telefonul: 0722706740 sau YM-gabrielasnow.
Va multumesc anticipat!

Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.


12 Oct 2009 - NEWS ALERT !

In urma cu putin timp, cei de la Asociatia Milioane de Prieteni din Brasov, au venit insotiti de o masina a politiei pentru a-l salva pe Samson.
Cu toate ca era extrem de slabit, au fost necesare doua injectii pentru a fi tranchilizat. Va fi dus la adapost, unde i se va administra hrana, vitamine si va fi castrat.
Avand in vedere trauma suferita timp de 2 saptamani, se va incerca si reapropierea sa de oameni. Multumesc din suflet tuturor celor care s-au implicat in acest caz si care au oferit unui catel nefericit o noua sansa la viata!

Alice Diana Boboc




6 comments:

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Eu refuz sa cred ca din cauza asa-zisei crize oamenii isi abandoneaza animalele. O fac ori pentru ca s-au plicitisit de ele, ori pentru ca nu mai e loc in viata lor pentru sarmanii patrupezi. Si din pacate,cel mai adesea se intampla acest lucru cand apare un copil in familie. Dar sa-l abandoneze pe marginea unei sosele atat de aglomerate, inseamna sa-l indrepti cu buna stiinta spre moarte. Iar acest gest nu trebuie sa ramana nesanctionat.

Anonim spunea...

News alert !
Samson a fost luat de pe strada de catre cei de la asociatia Protectia Animalelor Brasov.

Anonim spunea...

Drama unui copil nou nascut si abandonat prin ghenele de gunoi nu e mai darama decat javra aia?
Ce inimi mari aveti voi!!!!!
Eu i-as omora pe fiecare caine in parte, decat sa ma omoare ei pe mine.
Tara arde si baba se piaptana, asa sunteti voi cu cainii vostrii

Dan S. spunea...

Nu stiu de ce ti-am acceptat comentariul, poate doar sa-ti zic sa te apuci sa faci ceva pentru societate, sa iesi din postura de parazit, de ignorant si de ingrat. N-avea tu grija de ce fac eu , sau altii, atat timp cat tu treci ignorant prin lumea asta. Pune-ti mintea si spiritul civic la contributie si fa ceva util. La ce gandire ai, sunt convins ca n-ai misca un deget pentru nimeni, fie el om sau animal. Asa ca jettt!

Anonim spunea...

credema ca peroana care a abandonat acel copil seamana cu tine .Adica fara suflet...date dracu

Anonim spunea...

draga mea fata....daca un copil e abandonat prin ghena....deci cred ca tu esti..din moment ce esti trecuta anonim...cainele este o javra...tu esti o curva...deci diferenta dintre tine si samson este urmatoarea...el e devotat stapanului...tu esti devotata....dute si lasa-ma cu drama..ca ai facut avorturi...si ca sa vezi ca nu ma ascund sub sinonim,...Edy ma nunesc