joi, 29 octombrie 2009

Se cauta un pasager KLM !

[UPDATE 29 Oct]: S-a gasit insotitor. Subiectul nu mai e de actualitate! Multumim tuturor celor care s-au implicat :)



Aproape ca nici nu conteaza povestea ei, in mai toate cazurile, Omul e cel care semneaza la autor.

Iris a ajuns la hingheri. Acolo s-a intampat ceva cumplit, nu stim ce, dar ne putem imagina, caci a fost gasita cu ochii scosi. Ambii.

Nimic nu s-a mai putut face.

Pe unde lumina trebuia sa patrunda si cateusa sa vada lumea, s-a cusut. De la un capat la celalat. Definitiv. Intr-o lume atat de cruda, cred ca multi ne-am dorit sa nu mai vedem ororile. Si nici sa nu mai auzim. Urlete si povesti de felul acesteia.

Pe Iris n-a intrebat-o, insa, nimeni daca asta vrea. Acum i-au ramas celelate simturi intr-o lume a intunericului. Se descurca. Nu-i trebuie mult si mai ales, ne-a dat, noua, tuturor, o lectie despre iubire neconditionata. Pentru ca Iris, in ciuda celor intamplate, este un catel, extrem de afectuos, sensibil…tandru.

Poveste ei: (IMAGINI SOCANTE)


Si iata ca minuni exista. Iris va fi adoptata, in Olanda, de catre o familie iubitoare. Astazi, 29 Octombrie 2009, a fost vaccinata antirabic, microcipata si a primit un pasaport. Acum, trebuie doar sa mai astepte 30 de zile, pentru a putea pleca, spre o lume de vis, unde va avea liniste, va putea sa zburde in voie…si va fi, speram, fericita.

Din pacate, la cursele KLM de pasageri, nici un catel nu poate zbura fara un insotitor, platitor de bilet. Prin urmare, cautam un om sufletist, care va calatori pe ruta
Bucuresti – Amsterdam dupa data de 29 noiembrie, cu o cursa KLM. Tot ce trebuie sa faca, aceasta persoana, e sa solicite, dupa sau la data achizitionarii biletului, companiei aeriene, un loc, pentru catel, in cala de bagaje si sa il insoteasca pe acesta la check in. Aceasta va fi asteptata la destinatie de catre noua sa familie. Biletul catelului, se plateste, la aeroport, de catre persoanele ce o vor aduce pe Iris.


Speram din tot sufletul sa gasim aceasta persoana, deoarece pretul pentru transportul unui catel, cu un avion cargo, neinsotit, este in jur de 800 de euro.

Va multumim tuturor!

Contact: aici, pe blog. :)

Sursa poza: Gazeta de Sud



2 comments:

Anonim spunea...

mda, e trist cazul ... probabil ca nu este nimeni tras la raspundere.

Oricum, Strajan face un gest frumos. O sa imprastii vestea, poate intra careva de la ISDC pe blog.

Cneazu'

Dan S. spunea...

Gestul deosebit a fost facut de persoanele care au salvat viata catelusei si de persoana care i-a gasit o familie, in olanda.

Mersi Cneazu ;)